ZATERDAG 6 APRIL SVR OPENCAMPINGDAG.

Huisreglement

Huisreglement

Op Minicamping Duinhoeve gelden huisregels.

Autovrij

Ons campingterrein is autovrij. Alleen tijdens het installeren en/of afbreken van uw kampeermiddel is het terrein met de auto betreden toegestaan. Hierbuiten is het vanwege de rust, veiligheid en behoud van ons terrein, niet de bedoeling dat u nog met de auto op het kampeerveld komt.

Gedurende uw verblijf kan uw de auto parkeren op de door ons aangewezen parkeerplaats. We verzoeken u met klem op ons gehele erf stapvoets te rijden.

 

Honden

Honden zijn toegestaan. Er geldt een maximaal aantal van 2 honden op een kampeer- of campingplaats. De prijs per hond is € 1.00 per overnachting. Honden moeten altijd aangelijnd zijn, of binnen een omheining op de eigen plaats worden gehouden. Ze moeten aangelijnd over de camping lopen, niet los. Uiteraard is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ontlasting van de hond. Al deze afspraken gelden ook voor bezoekers.

 

Toiletgebouw

Het is verboden iets anders dan toiletpapier in het toilet te werpen. Ook geen sanitaire doekjes (vochtig toiletpapier). Bij verstoppingen betaalt u alle kosten en kunt u vertrekken. Na het gebruik van de wasgelegenheid, douche, toilet of afwasplaats dienen deze schoon en netjes te worden achtergelaten.

 

Plastic doek en matten en etc. is niet toegestaan op het gras.

Wij willen graag voor iedere gast een groen gazonnetje voor de kampeerplaats en daarom mogen er geen plastic kleden, worteldoeken en grondzeilen in de voortent en tenten. Wij hebben gemerkt dat het gras helemaal stuk gaat van de hiervoor genoemde doeken en dat willen we niet. Daarom is alleen het gebruik van een tenttapijt toegestaan op onze groene campingplaatsen.

 

Geen kampeerplaats innemen zonder toestemming

Er mag geen kampeerplaats ingenomen worden zonder toestemming van de eigenaar. Doet u dit toch, dien u 15 euro te betalen en kunt u direct het terrein verlaten. Ook als u een bijzettentje plaatst zonder toestemming kunt u dit gelijk afbreken.