ADULTS ONLY

In de omgeving

In Den Helder en omstreken heeft u vele mogelijkheden om een ontspannen vakantie te beleven. Natuur, musea, bezienswaardigheden maar ook heerlijk culinair uit eten in Den Helder of Julianadorp behoort tot de mogelijkheden.

Ligging nabij strand en bollenland

Minicamping Duinhoeve is gelegen in buurtschap Koegras tussen Den Helder en Julianadorp midden in het bollenland. De camping bevindt zich nabij het strand (2,3 km). Deze stranden behoren tot één van de schoonste stranden van Nederland. Het strand van Den Helder strekt zich uit over 7 km van Huisduinen tot en met Julianadorp. Voor een dagje strand kunt u terecht op één van de 7 strandslagen waar diverse, gezellige strandpaviljoens aanwezig zijn voor een hapje of drankje.

Er-op-uit in Den Helder en omstreken

Den Helder bestaat bekend als marinestad, vanwege de grootste marinebasis die er gelegen is. Ook staat Den Helder bekent vanwege de haven. Leuke bezienswaardigheden zijn het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationale Reddingmuseum Dorus Rijkers en Hortus overzee (de geheime tuinen in de binnenstad van Den Helder).

Julianadorp

In het oude gedeelte van Julianadorp, het Loopuytpark, bevinden zich diverse winkels, eetgelegenheden en een dokterspraktijk. Aansluitend is er een overdekt winkelcentrum de Riepel (2,5 km) voorzien van een groot parkeerterrein voor auto’s en campers.

Bollenvelden

Julianadorp is in de maand april omgetoverd tot een grote bloemenzee en geniet je van de vele bloeiende bollenvelden. Dat je zoveel prachtige gekleurde velden zult zien is niet zo gek. Julianadorp ligt namelijk in het grootste aaneengesloten bollengebied van de wereld. Maar Julianadorp heeft nog veel meer. Fiets of wandel door de duinen met de Noordzee op de achtergrond langs uitgestrekte velden en geniet van een welverdiende stop bij een van de horeca gelegen heden onderweg.