Get Adobe Flash player
nlenfrde

HUISREGLEMENT CAMPING DUINHOEVE 2022

* Zondag is onze hersteldag.

 Aankomst en vertrek

vanaf  13:00 uur heten wij u van harte welkom. Wij verzoeken u vriendelijk op de dag van vertrek om uiterlijk 11:00 uur plaats te maken voor onze grasmaaier en de volgende gasten. 

Heeft u uw betaling nog niet voldaan, uiterst één dag voor vertrek uw betaling te voldoen, contant of overmaken maar geen PIN.

Eerder weg van de camping.

Restitutie vindt alleen plaats bij (aantoonbare) calamiteiten.

 Autovrij

Ons campingterrein is autovrij. Alleen tijdens het installeren en/of afbreken van je kampeermiddel is het terrein met de auto betreden toegestaan.

Hierbuiten is het vanwege de rust, veiligheid en behoud van ons terrein, niet de bedoeling dat u nog met de auto op het kampeerveld komt.

Gedurende uw verblijf kunt u de auto parkeren op de door ons aangewezen parkeer -plaats. We verzoeken u met klem op ons gehele erf stapvoets te rijden

Barbecue en open vuur

Barbecueën mag, mits u de hete barbecue niet direct op het gras plaatst. Open vuur (zoals een kampvuur of gebruik van vuurkorf) is niet toegestaan. Gooi geen groente en fruit etc. onder de heggen en bomen (ook niet voor de vogels).

Chemisch toilet

Een chemisch toilet kunt u lozen en reinigen bij onze daarvoor bestemde “chemisch toilet”.

Elektriciteit

De plaatsen zijn voorzien van stroomkasten waar iedere kampeerplek 6 ampère stroom kan benutten, let op dat het elektriciteitssnoer goed zichtbaar is en niet onverhoopt beschadigd raakt bij onderhoud van onze groenvoorzieningen.

6 ampère = 230 V x 6 A = MAX 1380 Watt.

Bezoek

Bezoek € 1.50 per persoon deze bijdrage doneren wij aan het KNRM

TV kijken via de schotel

Door de vele bomen kan het lastig zijn voor caravans en campers met een vaste schotel op het dak om de schotel af te stellen, dit kan problemen veroorzaken voor uw ontvangst. TV kijken met Digitenne of via uw provider met 4G en WIFI is wel mogelijk. (Bij meerdere gebruikers van het wifi netwerk kan dit vertraging met zich meebrengen).

 

Groene grasmat

Wij maaien, afhankelijk van de weersomstandigheden, meerdere keren per week onze grasmat.

Voor onderhoud van het terrein verrichten wij meerdere snoei activiteiten. Wij houden rekening met uw aanwezigheid en doen dit bij voorkeur tussen 11.00 en 13.00 uur en 13.30 uur en 17.00 u, wanneer de meeste gasten “op pad” zijn.

Voor behoud van onze grasmat is het niet toegestaan om plastic in uw voortent en onder de tent en etc. te gebruiken, Antiworteldoek is ook niet toegestaan.

 Honden / huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd en indien zij geen overlast bezorgen voor overige campinggasten en omgeving. Uitlaten van uw hond kan langs het Landweggetje naast de camping. Betreden van de bollen/weilanden die om ons heen liggen is (ook niet met uw hond) NIET toegestaan. HET IS NIET TOEGESTAAN UW HOND(EN) UIT TE LATEN OP DE CAMPING – PARKEERPLAATSEN ETC.

Hondenpoep altijd opruimen

Overal in de gemeente Den Helder moet de hondenpoep worden opgeruimd (er zijn geen “poepzones” meer).Er zijn wel losloopzones voor honden. Maar ook daar moet nu de poep opgeruimd worden. Daarmee is er dus een algehele opruimplicht voor hondenpoep die geldt in de hele gemeente. Als u uw hond gaat uitlaten moet u dus altijd iets bij u hebben waarmee u hondenpoep kunt opruimen. Zoals een schepje en een zakje

Afval

Het afval op de camping wordt gescheiden.

Oranje deksel is voor plastic

Blauwe deksel is voor papier en karton.

Groene deksel is voor groente en fruit afval, notendoppen, koffie etc.

De kleine rode container is voor eventueel rest afval, koffiepads, theezakjes etc. Zie ook de brochure restafval.

Wij hebben geen plek voor grofvuil. Dit kan worden aangeboden aan de plaatselijke afvalverwerker of dient u mee naar huis te nemen.

 Flessen en glazenpotjes

Beste gasten, wij hebben geen glascontainer.

Wij vragen u om flessen en glazenpotjes zoveel mogelijk in te leveren bij de supermarkt in de glascontainers.

U helpt daar ons enorm mee.

Wasmachine en droger

Wij beschikken over een wasmachine en droger voor uw was. Als u wilt wassen dan graag even melden bij de beheerder of bellen met 06-10350683 voor het aanzetten van de stroom.

Wassen en drogen alleen contant betalen. Wasmachine € 4,00 wasdroger € 4,00 per was

Only adults

Camping Duinhoeve is gelegen in het buurschap “Koegras”.

Het is één van de weinige campings die zich richt op volwassenen die zonder kinderen op vakantie gaan.

  Onze campingplaatsen no; 14 + 15

zijn naast het fietspad gelegen, dit kan nogal voor geluidsoverlast zorgen. Daarom bieden wij deze plaatsen aan met korting. Exclusief toeristenbelasting.

Geen woon/werkverkeer

Wij bieden geen plaats voor woon/ werkverkeer en die tijdelijk niet op hun woonadres kunnen wonen en het uitproberen van een kampeermiddel, de camping is uitsluitend bestemd voor vakantiebestemming.

Wij bieden geen kampeerplaatsen aan van mensen uit gemeente Den Helder.

 

Camping Duinhoeve © 2015 alle rechten voorbehouden