Get Adobe Flash player

Er-op-uit in Den Helder en omstreken

In Den Helderen omstreken heeft u vele mogelijkheden om een ontspannen vakantie te beleven. Natuur, musea, bezienswaardigheden maar ook heerlijk culinair uit eten in Den Helder behoort tot de mogelijkheden. 

Den Helder bestaat bekend als marinestad, vanwege de grootste marinebasis die er gelegen is. Ook staat Den Helder bekent vanwege de haven. Leuke bezienswaardigheden zijn het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationale Reddingmuseum Dorus Rijkers en Hortus overzee (de geheime tuinen in de binnenstad van Den Helder).

 

Bollenvelden

Julianadorp is in de maand april omgetoverd tot een grote bloemenzee en geniet je van de vele bloeiende bollenvelden. Dat je zoveel prachtige gekleurde velden zult zien is niet zo gek. Julianadorp ligt namelijk in het grootste aaneengesloten bollengebied van de wereld. Maar Julianadorp heeft nog veel meer. Fiets of wandel door de duinen met de Noordzee op de achtergrond langs uitgestrekte velden en geniet van een welverdiende stop bij een van de horeca gelegen heden onderweg.

 

Camping Duinhoeve © 2015 alle rechten voorbehouden